Eten en drinken

Ontbijt

Er wordt vanuit gegaan dat uw kind thuis heeft ontbeten. Wanneer uw kind niet heeft ontbeten is er de mogelijkheid om hier te ontbijten. Voor het ontbijt wordt er € 1,- in rekening gebracht.  Wanneer u zelf een broodje mee geeft, wordt er geen vergoeding gerekend.

10-uurtje

In de ochtenduurtje drinken we een kopje thee met een stuk fruit, rozijntjes of komkomertjes. Dit wisselt per dag en is afhankelijk waar uw zoon/dochter trek in heeft. Kinderen die geen thee drinken krijgen water of sap.

Lunch

Tijdens de lunch eten we een broodje met een glas thee of water. Soms wisselen we dit af met een pannenkoek, tosti of een broodje knakworst. Een eitjes erbij is op zijn tijd ook lekker. Wij drinken zelf geen melk. Wilt u dat uw kind toch melk drinkt? Geef een beker melk mee in de tas.

3-uurtje

Na schooltijd mogen de kinderen kiezen uit thee, ranja of water. Koekjes en snoepjes worden niet standaard uitgedeeld. Alle basisschool kinderen hebben een eigen snoepbakje. Af en toe doe ik hier nieuwe snoepjes in. In de periode van Sint Maarten tot januari vul ik deze bakjes niet bij.

Avondeten

Als gezin eten wij na 19.00 uur. Pas wanneer alle kinderen naar huis zijn begin ik met koken. Het is mogelijk dat uw dreumes en/of peuters om 17.00 uur een warme maaltijd eten. We gaan ervan uit dat u zelf een maaltijd meegeeft die in de magnetron opgewarmd kan worden.